Over Ons

Solution-Fit B.V.

Solution-Fit B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van vloeistoftransportsystemen voor hydraulische en brandstofsystemen, en maakt hierbij gebruik van hoogwaardige kunststofleidingsystemen met op maat gemaakte koppelingen voor specifieke toepassingen en marktsegmenten.

Onze expertise strekt zich uit tot de volgende segmenten:

  • LPG: Oplossingen voor autogassystemen (lage druk).
  • CNG: Oplossingen voor CNG / Aardgas Systemen (hoge druk).
  • Hydrauliek: Toepassingen voor caravan- en campernivellering en cabriokap hydraulica.

Onze moderne bedrijfshal is gevestigd in Hengelo en herbergt een professionele werkplaats met state-of-the-art faciliteiten. Hier kunnen wij al onze producten volgens de unieke wensen en specificaties van onze klanten assembleren, monteren en produceren. Neem gerust contact met ons op om meer te ontdekken over onze uitgebreide mogelijkheden. Wij bieden de flexibiliteit om uw bestellingen te voorzien van aangepaste klantnummers, stickers, registratiecodes en verpakkingsmateriaal, waardoor uw logistieke processen geoptimaliseerd worden, vooral als u doorlevert aan andere partijen.

Bovendien hebben wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardige componenten tot onze beschikking. Dankzij ons efficiënte voorraadbeheersysteem en sterke relaties met producenten en leveranciers, kunnen wij uw bestellingen snel en vrijwel zonder naleveringen verzenden. Onze eigen bezorgdienst en samenwerking met betrouwbare pakketdiensten stellen ons in staat om snelle leveringen te garanderen. Daarnaast beschikken wij over de technische expertise om u te allen tijde te voorzien van gedetailleerde productinformatie en deskundig advies.

Wij hechten een grote waarde aan kwaliteit en zijn er trots op dat we in 2020 ISO 9001 gecertificeerd zijn. Dit toont onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Solution-Fit B.V. u van dienst kan zijn in uw vloeistoftransportbehoeften.

De beleidsverklaring is hier te raadplegen.

Contact:
Voor vragen of om contact op te nemen, kunt u ons bereiken via verschillende kanalen:

  • E-mail: Stuur ons een bericht naar info@solution-fit.com.
  • Contactformulier: U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website.
  • Telefoon: Bel ons direct op +31 6 128 405 97.

Voor meer informatie, bezoek onze contactpagina. We staan klaar om u van dienst te zijn.